Arbejdsområder

Renovering af tag

En tagrenovering er perfekt til jer, som ønsker at optimere jeres boligs levetid.

En tagrenovering sørger for, at jeres tag kommer tilbage i god stand og holder jeres bolig sund og fri for fugtskader i en lang årrække.

Hvis jeres tag er utæt, kan det tillade fugt og vand at komme ind til husets bærende konstruktioner og det indre skellet. Fugtskader i et hus kan medføre blandt andet skimmelsvamp og andet, som er usundt at bo i samt usundt for huset. Derfor er et sundt tag vejen til et sundt hjem.

Lagoni Byg ApS tilbyder vi tagrenoveringer i høj kvalitet. Vi har detaljen for øje og fokus på at levere resultater, som vores kunder er glade for og som vi er tilfredse med.

Nyt tag med mange fordele

Ønsker I et nyt tag? Få professionel hjælp fra Lagoni Byg ApS.

Beslutningen om et nyt tag er stor. Der er mange overvejelser, man skal gøre sig, inden man træffer den endelige beslutning. Der er samtidig mange faktorer, der kan spille ind i beslutningen omkring hvilken type tag man ønsker.

Med vores professionelle og faglige ekspertise står vi til rådighed, til at vejlede og rådgive jer, så I træffer den beslutning, som er bedst for jer og jeres hus.

Med et nyt tag eller en tagrenovering kan I forny jeres boligs udtryk og forlænge jeres boligs levetid. Jeres bolig vil ikke blot fremstå mere velholdt, men med et nyt tag eller en tagrenovering, kan det også betragtes som en investering i jeres bolig, da det kan være med til at forøge jeres boligs værdi.

Derudover kan et nyt tag eller renovering af et gammelt tag være med til at give jer besparelser på jeres varmeregning.

Trænger jeres døre eller vinduer til en udskiftning?

Hos Lagoni Byg ApS tilbyder vi professionel udskiftning af døre og vinduer – både indenfor og udenfor. Med energirigtige produkter, bliver I fri for træk og kulde i jeres bolig. Er vinduerne og dørene i jeres bolig eller på din arbejdsplads blevet slidte og trænger de til en udskiftning? Vi kan hjælpe jer!

I vores tømrerfirma har vi stor ekspertise inden for udskiftning af døre og vinduer. Uanset om der er tale om udskiftning af én enkelt dør, et par vinduer eller en total udskiftning, så kan vi hjælpe jer.

Vi tilbyder professionel vejledning og rådgivning samt opmåling af området. Derudover står vi også for at guide og hjælpe jer, til at finde frem til det helt rigtige udtryk til jeres bolig eller sommerhus. Samtidig tilbyder vi også for levering og montage af døre og vinduer.

Nogle kunder ønsker kun at få udskiftet deres hoveddør, mens andre ønsker udskiftning af terrassedøre, vinduer, indvendige døre eller lignende. Hos Lagoni byg ApS kan vi klare det hele. Der er ikke en opgave, som er for lille eller for stor – vi tager os gerne af jeres projekt lige meget størrelse og omfang. Vi har den personlige service i højsædet og har stor fokus på gode og konstruktive kunderelationer, som er værdiskabende for både os og jer.